ID Psykoterapi

I

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi er en behandling, der består af samtaler med en uddannet psykoterapeut gennem kortere eller længere tid. Psykoterapi handler om at give mennesker, der er et svært sted i livet støtte og hjælp til at komme videre.       

ID Psykoterapi er en integral, dynamisk psykoterapi, hvor du arbejder med din identitet og selvfølelse. ID står for integrativ, dynamisk psykoterapi, hvilket betyder, at man integrerer flere forskellige psykologiske metoder i terapien. De bidrager hver især med essentielle værktøjer og redskaber.

Hvad kan jeg som psykoterapeut hjælpe dig med?

Vi kan ikke undgå at gå gennem livet uden at møde modstand og til tider uoverskuelige udfordringer. Det kan være svært at navigere i og vi kan miste fodfæste og fornemmelsen af, hvem vi er og hvordan vi ønsker at leve vores liv. Vi gentager ofte vores adfærd og mønstre og støder på de samme udfordringer igen og igen.

Mange mennesker har eksistentielle problemer, der hænger sammen med, at de ikke udfolder deres potentialer og udviklingsmuligheder. De trives ikke i deres arbejds- og kærlighedsliv og savner mening, dybde, kærlighed og glæde i livet.

Gennem psykoterapien får du mulighed for at arbejde med det, der fylder for dig, i dit liv lige nu. - Du kan lære dig selv bedre at kende og blive bevidst om de mønstre, der spænder ben for, at du ikke lever dit liv, helt som du drømmer om. Når du lærer dig selv bedre at kende, kan du mærke bedre efter, hvor dine grænser går og hvornår du har brug for at sige til og fra, der hvor dine tanker, mønstre, følelser og handlinger ikke understøtter det liv, du ønsker. 

Psykoterapi er for alle og er f.eks. velegnet til behandling af lavt selvværd, angst, depression, livskriser, sorg, parforholdsproblemer, stress og udbrændthed. Der er en vej videre og den vil jeg gerne støtte og hjælpe dig med at finde.

Psykoterapi hos mig tager udgangspunkt i din nuværende situation. Jeg arbejder helhedsorienteret med fokus på den tætte sammenhæng mellem psyke, sind, sjæl og krop. Min tilgang er anerkendende, respektfuld, støttende og ærlig.

I min terapi er det muligt at inddrage kropsterapi, bioenergi. Bioenergi giver mere liv i kroppen, mere jordforbindelse og et dybere åndedræt. - Kroniske spændinger i kroppen reduceres med kropsterapeutiske øvelser, åndedræt og nærvær. De bioenergetiske øvelser sætter gang i vejrtrækningen og øger energiniveauet. - Et dybere åndedræt øger energien i kroppen og får dig til at komme i bedre kontakt med din krop og dine følelser.


Healing

Healing er en af verdens ældste behandlingsformer, der kendetegnes ved, at healeren er kanal for energien ved simpel håndspålægning. Denne energi stimulerer immunforsvaret og genetablerer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

Healing er i mine øjne en meget aktiv behandlingsform, da klientens energisystem reagerer på behandlingen ved selv at justere og bringe sig selv i balance. Det vil sige at healing er noget, man aktivt deltager i og ikke noget, der bliver gjort ved en. Healing hjælper til at afbalancere dine energier og skabe ro og energi.

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang